bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.

"Cultivarea ciupercilor Champignon"

Castigati cel putin 25 de milioane lunar lucrand doar doua ore zilnic

Ciupercile champignon (Agaricus) sunt cultivate inca din secolul XVII. Cercetarile si experimentele au demonstrat eficienta culturii de Agaricus precum si calitatile culinare deosebite ale acestei ciuperci. In prezent, cultura ciupercilor champignon se extinde tot mai mult datorita cererii in crestere.

 Pe piata interna insa, oferta se situeaza mult sub cererea reala. Acest lucru se intampla cu toate ca tot mai multe persoane sunt vegetariene si in Romania si produsele fara carne care sa ofere un aport proteic asemanator sunt insuficiente. In plus, ciupercile intra in componenta multor preparate culinare cum ar fi: pizza, mezeluri, branzeturi, produse de patiserie.

Pe langa aceasta, posibilitatile de export sunt multiple, indeosebi pentru produsele derivate din ciupercile proaspete (conserve, semipreparate, praf de ciuperci etc).

Ce beneficii va poate aduce aceasta afacere?

 

Sa facem un calcul simplu. Ciupercile constituie cultura cu cel mai mare randament pe metru patrat. Astfel, intr-un singur ciclu de cultura, de pe un metru patrat, se pot scoate 15-20 kg de ciuperci. Cum intr-un an se realizeaza usor 4-5 cicluri de cultura, rezulta o cantitate de 80-100 kg/mp/an. Pretul de vanzare a unui kilogram de ciuperci este de 70-80.000 lei ceea ce inseamna ca un spatiu de cultura de numai 30 mp. aduce incasari de peste 150 milioane lei/an. Daca insa spatiul este mai mare si bine exploatat, incasarile se vor dubla sau tripla.

 

Este o afacere excelenta pentru o familie

 Pentru demararea afacerii in conditii modeste sunt necesare urmatoarele:

 

- un spatiu (o pivnita, un grajd dezafectat, un pod, o incapere pe care nu o mai folositi sau un spatiu din subsol);

- sursa de alimentare cu apa, o sursa de lumina, un mijloc de incalzire pentru perioada rece, un sistem de ventilare a aerului;

- cateva dotari simple: un cazan mare pentru fiert paiele, termometru, un vermorel pentru realizarea dezinfectarii chimice a spatiului, o stropitoare;

- saci din plastic pentru compost sau lazi din PVC, rafturi.

- materii prime de baza pentru realizarea compostului necesar culturii ciupercilor (paie de grau, secara, orez, ciucalai de porumb, rumegus, deseuri de hartie, gunoi de grajd (cal si porc) sau gunoi de pasare la care se adauga in functie de reteta folosita alte materii auxiliare cum ar fi creta furajera, var sau ipsos, diverse ingrasaminte. Atat gunoiul de grajd cat si deseurile celulozice si lemnoase se pot obtine aproape gratis de la fermele de animale, de la fabricile de mobila sau centrele de colectare hartie.

 

Cultivarea ciupercilor este o afacere banoasa

 

Nu uitati ca ciupercile sunt cautate pentru ca au: gust deosebit, continut de proteine apropiat de cel al carnii si calitati terapeutice sau imuno-stimulente. In plus, in perioadele de post de peste an cererea inregistreaza un salt remarcabil.

 

Lucrarea ofera afacerea la cheie. Singurul lucru pe care il aveti de facut este sa cititi cu atentie si sa respectati indicatiile cuprinse in ea. Practic, in aceasta lucrare, cel care este interesat sa demareze o afacere cu ciuperci, gaseste toate raspunsurile la posibilele intrebari privind:

 

- Tehnologia de cultivare (descrierea ciupercilor, unde pot fi cultivate, cum se face compostul, cum se cultiva, care sunt conditiile de climat, cum se recolteaza, sorteaza si ambaleaza)

- Care sunt bolile si daunatorii - Masuri de prevenire si combatere

- Miceliul de ciuperci – mod de preparare

- Produsul intre sursa de profit si rigorile calitatii

- Planul afacerii (planul financiar, planul de marketing, managementul afacerii) cu ajutorul caruia se poate obtine un credit sau se poate monitoriza afacerea

- Posibilitati de valorificare a produselor, metode de pastrare si prelucrare

 

Important!

 

Capitolele lucrarii sunt completate cu informatii privind adresele furnizorilor de miceliu, brichete si compost necesare pentru producerea ciupercilor. La toate acestea se adauga adresele altor producatori din tara , adresa institutiei care va poate asigura scolarizarea in acest domeniu si de unde puteti obtine un atestat de producator.

 

Lucrarea va ofera instrumentele demararii unei afaceri care poate creste “ca ciupercile dupa ploaie”

 

Porniti acum afacerea visata evitand greselile inerente inceputului!

 

Comandati acum cartea

"Cultivarea ciupercilor Champignon"

 

La orice comanda de pe site-ul oferteutile.uv.ro cu o valoare de minim <50Ron> puteti beneficia de cel putin 1000 carti oferite gratuit.

 

Pretul acestei carti in format pdf.este de 60Ron(600.000lei)


Plata se face in sistem ramburs in momentul ridicarii coletului de la Oficiul Postal.

 In cazul in care nu primesti aviz de la Posta in decurs de 4 zile de la efectuarea comenzii, te rog sa verifici personal la Oficiul Postal de care apartii.

Tot ceea ce ai de facut este sa trimiti un e-mail,cu subiectul

"Cultivarea ciupercilor Champignon " la adresa :

oferteutile@yahoo.com


Completati cu atentie (nume,prenume,strada,nr.strazii,oras,judet,sector,cod postal,nr.de telefon ,e-mail )

Cererile de comanda fara aceste date nu vor fi satisfacute.

 


LLuminita D.
email: oferteutile@yahoo.com