BluePink BluePink
XHost
Oferim servicii de instalare, configurare si monitorizare servere linux (router, firewall, dns, web, email, baze de date, aplicatii, server de backup, domain controller, share de retea) de la 50 eur / instalare. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.
Cresterea prepelitelor japoneze

O rata a profitului de 200%!

 Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" contine intreaga experienta a celor mai buni practicieni in acest domeniu si o lista completa de adrese utile. Calitatea documentarii exclude practic posibilitatea oricaror adaugiri ulterioare.

Cresterea prepelitelor este una dintre acele extrem de rare afaceri pe care le puteti demara si dezvolta cu eforturi minime. Si, intr-adevar, aceasta activitate prezinta cateva avantaje ce constituie adevarate binecuvantari pentru orice potential intreprinzator:

 

- In primul rand, nu aveti nevoie de un spatiu pretentios. Ati scapat astfel dintr-un foc de o serie de cheltuieli majore, deoarece o crescatorie de 500 de prepelite poate fi amenajata intr-un spatiu de numai cativa metri patrati, ce poate fi amplasat oriunde: intr-un grajd, intr-o boxa existenta in casa, pe un coridor, pe o veranda, intr-un balcon sau chiar intr-un pod. Singurele conditii pe care trebuie sa le indeplineasca acel amplasament sunt legate de existenta unei temperaturi relativ constante si de lipsa zgomotelor, a curentilor si a... pisicilor.

 

- Volumul de munca necesar este minim. Dimineata se administreaza furajele (cca 600 de grame) si apa (cca 1 litru), iar seara se recolteaza ouale. Practic, tot ce aveti de facut este sa lasati prepelitele sa-si vada de treaba, ele fiind adevarate masini de ouat.

 

- Produsele obtinute de pe urma acestor pasari sunt cu totul deosebite, fapt care inlesneste considerabil comercializarea lor. Astfel, oul de prepelita este o adevarata "bomba cu vitamine". Poate parea greu de crezut, dar, fata de oul de gaina, cel de prepelita contine de cinci ori mai mult fosfor, de 7,5 ori mai mult fier, de sase ori mai multa vitamina B1 si de 15 ori mai multa vitamina B2. Ca urmare, e logic ca el sa stea la baza tratamentelor unor boli diverse. Iar in ceea ce priveste carnea acestor pasari, va reamintim ca prepelitele au fost dintotdeauna vanate pentru carnea lor delicioasa. Faptul ca ele aproape nu mai exista in stare salbatica este o proba graitoare in acest sens. Clientii sunt consumatorii individuali, care se pot aproviziona fie direct de la dvs., fie prin intermediul unui punct de vanzare amplasat intr-o piata agroalimentara, dar si angrosistii sau magazinele alimentare. Restaurantele si alte unitati de alimentatie publica pot deveni de asemenea clienti fideli si chiar parteneri cu care sa incheiati contracte ferme de aprovizionare. Si nu trebuie neglijate nici firmele de export, specializate pe produse alimentare, care pot asigura o valorificare superioara pe piata intrernationala, unde ouale si carnea de prepelita sunt foarte solicitate.

 

- La varsta de numai 40 de zile, prepelita incepe sa oua, productivitatea ei medie fiind de cca 25 de oua pe luna, ceea ce, in cazul unei crescatorii cu 500 de capete, inseamna o productie lunara de 12.500 de oua. Luand in considerare valorificarea a 10.000 dintre aceste oua, cu un profit de 500 de lei per bucata, rezulta venituri de 5.000.000 de lei/luna, fara sa luam in calcul valorificarea carnii sau chiar a gunoiului produs de prepelite. Acest gunoi este excelent ca ingrasamant si poate fi recoltat gata uscat si apoi ambalat in pungi, pentru a fi oferit florariilor (de exemplu). Ganditi-va insa ca toate aceste venituri cresc direct proportional cu numarul de pasari al micro-fermei dvs. La un efectiv de cateva mii de capete se poate deja vorbi de o afacere in toata regula si asta fara ca volumul de munca sa se modifice simtitor.

 

Porniti acum afacerea visata evitand greselile inerente inceputului!

SUMAR GENERAL

 

1. CONSTITUIREA FIRMEI SI PREGATIREA AFACERII
1.1. Constituirea firmei
1.2. Strategia firmei
1.3. Domeniul de activitate
1.4. Sediul firmei
Bibliografie

2. TEHNOLOGIA DE CRESTERE
2.1. Introducere in coturnicultura
2.2. Nutritia prepelitelor
2.3. Fiziologia reproductiei si inmultirea prepelitelor
2.4. Tehnologia cresterii prepelitelor
2.5. Industrializarea si valorificarea productiei si a produselor secundare
2.6. Prevenirea si combaterea bolilor la prepelite
2.7. Masuri generale de prevenire a bolilor
2.8. Planificarea, organizarea si actele necesare transporturilor de prepelite vii
Bibliografie

3. SERVICIUL INTRE SURSA DE PROFIT SI RIGORILE CALITATII
3.1. Produsul. Generalitati
3.2. Standardizarea produselor
3.3. Particularitati ale calitatii oualor de prepelita
3.4. Particularitati ale calitatii carnii de prepelita
Bibliografie

4. PLANUL DE AFACERI
4.1. Descrierea afacerii
4.2. Planul de marketing
4.3. Planul operational
4.4. Managementul afacerii
4.5. Necesarul de finantare
4.6. Planul financiar

5. MANAGEMENTUL AFACERII
5.1. Personalitatea omului de afaceri
5.2. Conditiile reusitei in afaceri
5.3. Cum poti fi un manager eficient?
5.4. Organizarea si managementul operational
5.5. Tehnici si metode manageriale
5.6. Strategia managementului afacerii
5.7. Negocierea in afaceri
5.8. Fise de control
Bibliografie

6. MANAGEMENTUL FINANCIAR
6.1. Management financiar. Notiuni de baza
6.2. Cum controlam situatia veniturilor si cheltuielilor


6.3. Cativa indicatori de analiza a starii de sanatate a firmei
6.4. Elaborarea bugetelor
6.5. Solutii de finantare
6.6. Fise de control
6.7. Gestiunea unei crescatorii
Bibliografie

7. MANAGEMENTUL RESURSELOR UMANE
7.1. Atragerea si gestionarea resurselor umane
7.2. Evaluarea resurselor umane
7.3. Notiuni de legislatie a muncii
Bibliografie

8. MARKETINGUL AFACERII
8.1. Ce trebuie sa stim despre marketing cand incepem o afacere
8.2. Importanta cercetarii de piata
8.3. Ce este strategia de marketing?
8.4. Elemente principale ale strategiei de marketing a firmei
8.5. Promovarea produselor
8.6. Fise de control si formulare de lucru
Anexa 8.1. – Piata franceza a prepelitei pentru carne
Anexa 8.2. – Aspecte legate de comercializarea prepelitelor pentru carne – marcarea lor
Anexa 8.3. – Adoptarea productiei la o strategie de vanzare
Anexa 8.4. – Contractul de vanzare-cumparare a marfurilor
Bibliografie

9. RISCURILE AFACERII SI ASIGURAREA
9.1. Sunteti dispus sa va asumati riscuri?
9.2. Managementul riscurilor minime
9.3. Riscul trebuie «calculat» 04
9.4. Cum va puteti apara de rau-platnici
9.5. Cum trebuie sa procedati in cazul in care partenerii nu isi respecta obligatiile
contractuale
9.6. Modele de documente
9.7. Ce este falimentul
9.8. Fise de control si formulare de lucru
Bibliografie

10. LEGISLATIA SPECIFICA
10.1. Legislatia referitoare la protectia consumatorilor si activitatea productiva

 

Comandati acum cartea

"Cresterea prepelitelor japoneze "

Pretul ei este de 60 Ron(600.000lei)

La orice comanda de pe site-ul oferteutile.uv.ro cu o valoare de minim <50Ron> puteti beneficia de cel putin 1000 carti oferite gratuit.


Plata se face in sistem ramburs in momentul ridicarii coletului de la Oficiul Postal.

 In cazul in care nu primesti aviz de la Posta in decurs de 4 zile de la efectuarea comenzii, te rog sa verifici personal la Oficiul Postal de care apartii.

Tot ceea ce ai de facut este sa trimiti un e-mail,cu subiectul

"Cresterea prepelitelor japoneze " la adresa :

oferteutile@yahoo.com


Completati cu atentie (nume,prenume,strada,nr.strazii,oras,judet,sector,cod postal,nr.de telefon ,e-mail )

Cererile de comanda fara aceste date nu vor fi satisfacute.

 


Luminita D.
email: oferteutile@yahoo.com